FSD SOM ARBETSGIVARE

Erfarenhet, Kompetens, Nytänkande, Engagemang, Hållbarhet & Trygghet

Vi är företaget för dig som värdesätter ett arbetsklimat med kreativt lagarbete och leenden på läpparna. Vi är ett glatt gäng som är spridda över ett antal kontor runt om i Sverige.

Vi har kul tillsammans på jobbet, vilket även lyser igenom externt. Vi tar oss an varje projekt med glädje och vi anstränger oss mer än minsta möjliga insats. Vi visar kunden engagemang i allt från vår tillgänglighet, tal, skrift och kroppsspråk.

Vår mix av erfarenheter bidrar till kreativa lösningar på komplexa projekt. Med vår stora kunskapsbank och interna kunskapsöverföring mellan kontoren skapar vi en stabilitet som du tryggt kan luta dig mot. Genom att vara ständigt uppdaterade på den senaste forskningen och att vi frekvent genomför kompetensutveckling, resulterar i att vi kan leverera projektspecifika och säkra lösningar på både små och stora projekt.

Som ett konsultbolag där personalen är vår viktigaste resurs vill vi naturligtvis främja våra medarbetares hälsa och välbefinnande samt sprida kunskap om hälsans betydelse (både den fysiska och den mentala) för såväl livskvalitet som prestationsförmåga. För att främja och uppmuntra till ett aktivt liv så erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag och vi uppmuntrar till gemensamma friskvårdsaktiviteter såsom löpning, padel, powerwalk, yoga, styrketräning m.m. Givetvis erbjuder vi även våra anställda hälsokontroller. Utöver detta anordnas årligen en hel del aktiviteter både på respektive lokala kontor, samt koncerngemensamma aktiviteter.

Vi är alltid på jakt efter nya talanger så tveka inte att höra av dig så tar vi en fika och pratar mer om vad vi kan erbjuda varandra!

Här kan du se de tjänster vi erbjuder för tillfället, finns det inga här bredvid så tveka inte att höra av dig med en spontanansökan ändå!

LEDIGA TJÄNSTER
Sommarpraktik
SOMMARPRAKTIK
Examensarbete
EXAMENSARBETE
Traineeprogram
TRAINEEPROGRAM