Om FSD - Fire Safety Design

Om FSD - Fire Safety Design

FSD startades 1977 i Lund med huvudsaklig inriktning mot konstruktionsbrandskydd. Med 40 års erfarenhet är vi landets äldsta brandkonsult för funktionsbaserad brandsäkerhet. Företaget har under åren vuxit med duktiga och kunniga konsulter och har idag bred kompetens inom brandskydd, riskhantering, tunnelsäkerhet och krishantering. Vi medverkar i både stora och små projekt i såväl Sverige som utomlands från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlskrona och Halmstad.

Genom att satsa på spetskompetens och vara drivande i FoU-verksamhet fortsätter vi förnya oss. Vår erfarenhet och drivkraft att ständigt vara nytänkande ger oss goda förutsättningar att effektivisera befintliga arbetssätt och hitta nya kostnadseffektiva lösningar. Genom att ständigt tillämpa nya forskningsresultat tillgodoser vi våra kunders behov på bästa sätt.

FSD strävar efter att ha ett helhetstänkande i vårt arbete med avseende på bra kvalitet och låg belastning på miljön. FSD har ett certifierat kvalitéts- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001. Läs mer om vår policy genom att klicka på länkarna till höger.

Våra kontor - Kontakta ditt närmaste kontor