Brand- och Riskkonsult till Stockholm

Brand- och Riskkonsult till Stockholm

FSD Stockholm AB består idag av ett proffsigt och glatt gäng brand- och riskkonsulter som letar efter en ny kollega. Det kanske är just dig vi söker!

Vem är du?
Vi önskar att du har bakgrund som brandingenjör eller civilingenjör i riskhantering. Du har gärna några år i branschen, alternativt är du nyligen examinerad och längtar efter att få testa dina kunskaper i verkligheten. Arbetet på FSD kommer att ställa höga krav på dig varför vi önskar att du är en person som kan planera din tid, att du är kvalitetsmedveten och kan sätta kundens behov i fokus. Du gillar utmaningar och att prestigelöst tackla dem tillsammans med ditt team. Du har en hög kompetens men är hungrig på att utvecklas.
Som om inte detta är nog så hoppas vi även innerligt att du tycker om att ha roligt på jobbet och med din personlighet kan bidra till vår härliga stämning på kontoret och på någon av våra aw:s eller aktiviteter!

Vem är vi?
FSD är företaget för dig som värdesätter ett trivsamt arbetsklimat med kreativt lagarbete, personligt driv och engagemang. Hos oss får varje nyanställd en introduktion och en eller flera handledare anpassat efter den nyanställdes förkunskaper och behov. På FSD använder vi oss av flextid för att underlätta vardagen vid variabla arbetsbelastningar eller andra åtaganden i livet som ska hinnas med. Vi ger stor frihet till den som hanterar ansvaret.
På FSD finns en bred uppsättning projekt, du som anställd kommer att få en naturlig variation av arbetsuppgifter vilket gör att varje konsult har en naturlig bredd av kunskap. Vi ser förstås kompetensutveckling som något essentiellt och erbjuder därför möjlighet till återkommande vidareutbildning både internt och externt, allt för att vi ska ligga i framkant av den tekniska utvecklingen.

Trivsel och arbetsmiljö står högt upp på agendan hos FSD. Vi har haft nöjet att kunna erbjuda konferenser, trivselaktiviteter, aw:s och escape rooms och har för avsikt att fortsätta göra det så länge våra anställda uppskattar det och har kul tillsammans. Har du andra förslag på aktiviteter? Kom gärna med dina idéer. Vi eftersträvar och värdesätter raka rör och högt i tak!

Vill du vara med på vår resa? Hör av dig till oss med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Kontaktperson
Christian Hansson, VD på FSD Stockholm AB, 073-979 68 08, christian.hansson@fsd.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

FSD bidrar till ett säkrare samhälle. Med nytänkande, erfarenhet och engagemang levererar vi hållbara och trygga lösningar.

Våra kontor - Kontakta ditt närmaste kontor