Ny Ekonomichef på FSD

Ny Ekonomichef på FSD

Vi på FSD vill hälsa Johan Ohlsson välkommen!

Johan börjar som vår nya Ekonomichef på FSD. Han kommer att sitta på vårt kontor i Malmö, där han kommer att ersätta vår nuvarande Ekonomichef Alf Johansson som går i pension efter sommaren. Vi passar samtidigt på och tackar Alf så hjärtligt för de 11 åren han har jobbat hos oss och önskar honom lycka till!

Johan Ohlsson har jobbat som CFO, Ekonomi-/Personalchef i olika branscher sedan 1997, bland annat medicinteknik, IT, livsmedel, vård och omsorg och nu senast fastighetsbolag.

"Min första tid på FSD kommer jag att fokusera på att lära känna mina nya kollegor och lära mig rutiner och processer. Längre fram hoppas jag att genom mina erfarenheter och stora intresse för teknik och utveckling bidra till fortsatta framgångar för FSD" säger Johan som svar på frågan vad som blir hans första uppgift/uppmaning på FSD.

Privat har Johan ett stort idrottsintresse. Han har spelat och dömt fotboll, spelar lite golf och går på spinning. Han driver även ett hobbybolag som importerar vin och delikatesser ifrån Italien.

Vi ser fram emot att lära känna och jobba med Johan.

Varmt välkommen till FSD!

Våra kontor - Kontakta ditt närmaste kontor